onsdag 30. mars 2011

Litt spinning igjen

No har eg kost meg med litt spinning igjen, og det er verkeleg godt å setja seg ned med rokken. Ser det er mange som spinn som seier det same, og eg er heilt enig i at spinning er  meditasjon :) Det kan  anbefalast :)

Først vart det ei hespe der eg har blanda tre ulike fargar. Det er forholdsvis lange fargeskift, der fargane går over i kvarandre, og skiftar mellom einsfarga og melerte parti. Friske fargar som  det skal bli spennande å bruka. Den er 49 gram, og ca. 243,60 meter.

Så har eg spunne ei hespe med med ein nydeleg mørk lilla farge. Den er 48 gram, og ca. 250,60 meter. Den er lagt ut på Epla.

4 kommentarer:

mono sa...

Flott garn! =)

Mia sa...

Vackra garn, du är så duktig på att spinna tunna garn, alltid lika imponerad. Känner det blivit lite lite spunnet, lite vila alltså :)

Jorids BestemorBlogg. sa...

Hei igjen Bodil!
Har lagt meg til her inne også så jeg kan følge med når du oppdatterer her inne på spinnesiden din:)))
Jeg kan tenke meg i at det er beroligende og sitte og spinne eget garn,og spesielt artig må det være å ha så masse fine farger og velge i.
Ser ikke bort fra at jeg vil kjøpe garn av deg på Eplabutikken engang.
God helg og masse spinneglede ønskes deg fra Jorid!!

Farmors sa...

Bare jeg får mere tid, så skal jeg lære meg å spinne! Du er nå fantastisk flink, det blir jo så jevnt og fint. Har en drøm om å spinne garn av alle pelssauerestene jeg har etter skinnposesømmen. Får se hva det kan bli tid til...