torsdag 25. februar 2010

Endå eit Ishbel sjal.


Synest Ishbelsjalet er så fint, at då eg hadde spunne garn til eit sjal til, så fall valet på det enda ein gong. Denne gongen i ein anna farge. Det første eg strikka , er i eit innlegg lenger nede i bloggen.

Her spann eg først ein spole med merinoull. Den tvinna eg saman med ein spole bomullstråd, som kan brukast til tvinning og effektar. Dette strikka eg sjalet av.


Artig å sjå kvar gong kor mykje garn eg brukar på dei ulike sjala.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.Nydelig sjal igjen.Du er kjempe flink.Nydelig blå farge...Fra det ene til det andre Aina min datter skal søke på skole til høsten dær du bor.Blir spennendes å se hvor hun kommer inn på skole.Ha en kjempe fin Torsdagskveld.Klem fra Bodil...♥♥

Strikkebesta sa...

Veldig fint! Korleis gjer du det nede i kanten for at det ikkje skal krølle seg opp igjen? Eg har lese om blokking, men sidan eg ikkje veit heil korleis ein blokkar, så strekte eg ut sjalet eg hadde strikka, i våt tilstand, og festa det med knappenåler på ein stor badehandduk og let det vere fastspent til det var tørt. Det vart ikkje heilt vellukka,men det er så godt og varmt at eg har brukt det dagleg sidan:)

Mia sa...

Inser ju bara att jag måste lära mig att spinna tunnare, ditt sjal väger ju nästan ingenting. Vackert mönster och färg :)

Bebiane sa...

Tillykke med dit meget flotte Ishbel sjal, hvor er det smukt i blå :-))