lørdag 26. desember 2009

Julegåver

Eg er så heldig at eg har fått mange ulike sortar ull til jul, så no kan eg prøva meg fram med diverse. Dette er Viskoseneps som er fint å bruka til effektar i garnet. Her er mørk rosa, flaskegrøn og tinnfarge. Her er og ein spole med bomullstråd. Den kan brukast både til effektar og til tvinning.


Og sjå på denne ulla. Det er superfin naturfarga merinoull. Så mjuk og god, og så fine naturfargar saman. Det trur eg blir eit flott garn.


Her er diverse kvit ull. Til venstre ser du Wensleydaleull, i midten Bluefaced leicester ull, og til høgre Norsk merinoull.


Og dette er litt av pelsulla som eg har fått. Frå venstre er fargane desse: Cyclamen, maisgul, raud, orange og blå. No kan eg prøva å laga fine effektar i garnet.


Og her er ein fargebunt med merinoull. Så mjuk og god, og lekre fargar i lag.


Og dette er Alpakkatops kastanje. Den er så mjuk så mjuk.


Så har eg og fått meg nålefiltingsutstyr, så her kan det bli mange sauar etter kvart :)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Oppdal kaller.Så mye fin ull du har fått til julegave.Skal bli kjekt å få se hva som kommer ut av den.Har strikket meg sjerf i Merino ull det beste skjerfe jeg har hatt noen gang som du skriver deilig mykt.Ønsker deg en riktig fin Romjul.Klem fra Bodil...Hær snør det og 11 minus..

Mia sa...

Ska säga att du måste ha varit snäll sista året när tomten kommit med all den ullen!! Det blir massor av garn utav detta, ska bli spännande att se vad du får till, låter mig gärna inspireras.. God fortsättning på Julen :)

Strikkebesta sa...

Så flott julegåve du har fått! Tenkjer det klør i fingrane etter å spinne noko av den:)
Ønskjer deg ei fortsatt fin romjul.

Mia sa...

Tack och tack, vad glad jag blev för den hjälpen, jag kan ju ingenting och detta med tvätten är ett av dom stora mysterierna jag försöker finna ut av. Då håller det alltså med bara varmt vatten och skölja det i varmt vatten också? Jag är livrädd för att det ska krympa!

KariL sa...

Du verden, her står utfordringene i kø, så mye fint. Tenk å ha så mye å drømme seg bort i, gleder meg utrolig til å se hva du får ut av dette. Ha et kreativt godt nyttår!!

Mathilde's rokk sa...

Åhhh! Blir rent misunnelig på all den fine ulla di!
Gleder meg til å se hva du får ut av dette:)
(Jeg har masse fin ull liggende jeg, så ingen grunn til å være misunnelig)